Heb je er altijd al van gedroomd om te kunnen zingen of om goed te kunnen zingen? Heb je het verlangen om het publiek te ontroeren met je stem?

Misschien zing je het liefst lekker alleen en voluit in de badkamer of tijdens een karaoke avond, gewoon voor de lol. Dat hoeft natuurlijk niet goed te zijn. Maar stel dat er een moment is waarbij er wel echt naar je geluisterd wordt? Misschien krijg jij wel die solo in het koor of vraagt je beste vriendin of jij op haar bruiloft iets wil zingen........

Tijdens de EVT zanglessen leer je in zeer korte tijd te begrijpen hoe je stem werkt. Niet door theorie maar gewoon door het te doen en te beleven. Je leert elementen te beheersen die je klank beinvloeden waarvan je niet wist dat ze bestonden!

Voordelen van de zangmethode:

  • Alle lessen worden opgenomen zodat je veel materiaal hebt om mee te werken en de lessen geheel kunt herbeleven en kunt ervaren hoe jouw stem nou echt klinkt als mensen naar jou luisteren.
  • Je leert razendsnel je stem kennen en de aangeleerde technieken zijn onmiddelijk in de praktijk toepasbaar.
  • Begeleidingen worden desgewenst in jouw toonsoort ingespeeld.
  • Er kunnen goede kwaliteit zangopnames gemaakt worden met een professionele studio microfoon.
  • Je leert hoe je veilig en langdurig kunt zingen zonder je stem te overbelasten.
  • Je leert verschillende stemkeuzes te maken zodat je ook verschillende stijlen kunt zingen.
  • Je krijgt, tijdens leerlingen presentaties, ervaring in het zingen voor publiek ( dit is niet verplicht).

 “Mijn dochter is 13 en was onzeker geworden over haar zang na een traject bij een logopediste. Voor een auditie voor een musical heeft ze lessen gevolgd bij Monica en het verschil was enorm. Erg mooi!”

 “Ik had een paar zanglessen cadeau gekregen voor mijn verjaardag, en kwam via internet terecht bij Monica. Sinds eind 2011 heb ik les bij haar, Er is een wereld voor me open gegaan. Voor het eerst in mijn leven durf ik te zingen in het bijzijn van een ander.”

Om eerst te ervaren of mijn manier van zangles bij jou past kun je geheel vrijblijvend drie losse lessen bij mij boeken waarin we jouw vooruitgang bekijken en jij kunt ervaren of mijn werkwijze bij jou past. Daarna werk ik met leskaarten van 5 lessen dus een langdurige verplichting is er niet.

 

  • Drie losse proeflessen: 40 euro per les 
  • Leskaart 21 jaar en ouder: 45 euro per les (factuur voor 5 lessen=225 euro) 
  • Leskaart onder de 21: 40 euro per les (factuur voor 5 lessen =200 euro)