2012

Sway

Wij zijn Sway ( Janice, Aicha en Saja) en alle 3 krijgen wij al 4 jaar lang zangles van Monica op de Dutch Academy of Performing Arts. Ze kan ontzettend goed lesgeven en heeft ons ook geholpen toen wij in de liveshows van X-factor 2011 zaten. Zelfs toen zij op Curacao zat stond ze voor ons klaar, konden we bij haar terecht en hielp zij ons vanuit daar op Skype. Je moet begrijpen dat dat heel lastig was maar met Monica lukt alles! We zijn ontzettend blij met haar en raden iedereen aan om zangles bij haar te volgen!

2012

Leerling thuis

Ik had een paar zanglessen cadeau gekregen voor mijn verjaardag, en kwam via internet terecht bij Monica. Sinds eind 2011 heb ik les bij haar, Er is een wereld voor me open gegaan. Voor het eerst in mijn leven durf ik te zingen in het bijzijn van een ander.

2012

Leerling muziekschool

Ik ben ontzettend blij met Monica als mijn zanglerares. Ik heb pas 6 lessen gehad en ik verbaas me soms over wat Monica uit me kan krijgen. Elke keer ga ik weer met plezier naar zangles! Dankjewel Monica

2013

Professionele pianist zanger All-round

Stom toevallig kwam ik in contact met Monica (Linked in) Gelijk vond ik haar een warme persoonlijkheid hebben. We hebben afgesproken en ze heeft me in een uur dingen laten doen die ik voor mij niet voor mogelijk gehouden had.

2014

Leerling op Curacao

Je bent geduldig, weet precies de vinger op de zere plek te leggen en zoekt samen met je leerlingen naar de juiste manier om een lied een eigen invulling te geven.

2014

Leerling opleiding

Je bent een gemotiveerde docente en een vastbijter. Je laat niet eerder los tot de cursist begrijpt wat je bedoelt. Ook je goede pianospel heeft het lessen plezierig gemaakt. Je liet zelden een les voorbijgaan, men kan op je bouwen!

24. sep, 2014