Monica Millar zangdocente en zangeres

Zangles geven is mijn passie! Ik geef al heel erg lang zangles en vind het nog steeds een fantastisch en boeiend vak. Elke leerling is weer anders en leert mij een nog betere docent te zijn.

Momenteel ben ik werkzaam als zangdocente aan muziekschool CultuurLocaal en aan muziekschool To Be maar thuis geef ik ook heel veel zanglessen (Barendrecht). Voorheen ben ik 10 jaar lang werkzaam geweest aan de DAPA ( Dutch Acadamy of Performing Arts). In deze school is musical een heel belangrijk onderdeel en daarom werk ik ook veel met presentatie. Verder was ik ook zangdocent aan de productie Tarzan van Joop van den Ende. Regelmatig ga ik naar Curacao om daar ook zanglessen geven.
 
Naast zang en pianodocente ben ik natuurlijk ook zangeres! Hieronder vind je een impressie van mijn optredens in theaters. Maar ik ben ook all-round zangeres, ik heb heel veel ervaring met optredens met allerlei bandjes. Momenteel heb ik een kleine formatie waarin ik een all-round repertoire zing en samen speel met een percussionist en mijn dochters die allebei goed kunnen zingen. Naast theatrale stukken en pop muziek zing ik ook erg graag jazz. 
 
Ik heb mijn conservatorium I.M. (Improviserend musicus) afgerond in 1992 en ik heb mijn diploma EVT in Ohio behaald in 2005.
 
 
 

Monica with orchestra's in the Doelen and other theaters

My children's group

Singer/singing teacher/songwriter/piano player/piano teacher
Certified Master of Estill Voice Training since 2005
I love jazz, latin, pop, house, musical and classical music!